Dobrodelno tekmovanje v peki ciganskih pečenk

Deli na:
Svet platišč, Lionsk klub Ptuj Primus in Perutninarska zadruga Ptuj prirejajo Dobrodelno tekmovanje v peki pečenk.

Organizatorji prirejajo dogodek, na katerem se bodo kuhale specialitete v kotlih – ciganske pečenke. Dobrodelno tekmovanje bo 17. junija 2022 na dvorišču Perutninarske zadruge (Spodnja Hajdina 17). Sodelujoče ekipe se začnejo zbirati po 16. uri. Peka pečenk se začne ob 17. uri.

Kuhanje bo imelo dobrodelno noto. Na kuhalnem mestu vsake ekipe bodo pripravljene skrinjice za dobrodelne prispevke. Sredstva bodo namenjena podpori in razvoju projekta nudenja psihološke pomoči mladim med 12. in 29.letom, ki ga kot mladinski center organizira Center interesnih dejavnosti Ptuj pod naslovom Insta po#moč. Več o projektu na www.cid.si/instapomoc ali www.instagram.com/insta_po_moc.

Prijave na dobrodelno tekmovanje: drago@ljubec.si ali 040 848 014 (Drago).

Prijavnina za udeležbo na dobrodelnem tekmovanju je 50 EUR. Poravnati jo je potrebno vsaj tri dni pred pričetkom dogodka na račun Lions kluba Ptuj Primus: IBAN SI56 6100 0002 2620 456.

Tekmovanje bo budno spremljala komisija, ki bo ocenjevala celostno podobo in delo ekipe ter okus pečenk. Najboljše tri ekipe bodo prejele pokal in praktične nagrade.

Organizator bo za vse ekipe priskrbel: meso, kruh, liter vina in mineralne vode, krožnike in prtičke. Prav tako bo za vsako ekipo zagotovil mizo in klop.

Vsaka ekipa mora sama priskrbeti kotel in vso potrebno orodje, plinske gorilnike, jeklenke, zelenjavo, začimbe in po potrebi senčnik.

Organozatorji so poskrbeli tudi za zabavni program. Dobrodelno tekmovanje bo popestrila skupina SMILE.

Vabljeni, da skupaj spišemo lepo dobrodelno zgodbo in se ob tem poveselimo.