Letni programski zbor Lions kluba Ptuj Primus 2021

Deli na:

V ponedeljek, 18. 10. 2021 je potekal letni programski zbor Lions kluba Ptuj Primus. Lanskoletna predsednica Danica Turner je gostom in članstvu s ponosom predstavila kar smo naredil v lanskem lionističnem letu, težkem času pandemije Covid-19 ter del novega programa, ki ga že uresničujemo. Letošnjemu predsedniku Alešu Goričanu z ekipo smo zaželeli veliko energije in srčnosti pri izvedbi programa v tem lionističnem letu.

Posebna zahvala je šla našima mentorjema PGD Loreni Hus in Albinu Matavžu za njuno delo mentorjev. Dve leti sta bila z nami na skoraj vseh klubskih srečanjih in dogodkih ter nas podpirala in usmerjala. Hvaležni od srca. Vedno bosta ostala del našega kluba.

Ob koncu zbora smo se zahvalili tudi našemu ustanovnemu predsedniku Sandiju Krambergerju. Mentor Albin Matavž mu je predal zahvalo lanskega guvernerja Danila Tomšiča in mu pripel značko #ClubExcellence, saj je klub v njegovem mandatu pridobil priznanje Lions Clubs International za odličnost v delovanju kluba. LIONS Slovenija.